Baltrade
O nas

Baltrade je bil ustanovljen leta 1990 in od začetka je specializirano za veleprodajo vseh vrst baterij in električnih/elektronskih izdelkov. Urad in skladišče Baltrade se nahaja na severu Poljske, Gdansk. Imamo 33 let izkušenj pri prodaji akumulatorjev.

Baltrade je vodilni baterije distributer na Poljskem. Nudimo vam širok spekter baterij, baterij za ponovno polnjenje, polnilnikov, svetlobnih virov, svetilke in elektroniko. Baltrade je zrasla, da postane prepoznavna in cenjeno podjetje v baterija poslovanja na poljskem trgu. 

Leta 2020 smo bili mesečno nagrajeni z Diamanti Forbesa. Forbes Diamonds je seznam najbolj dinamično razvijajočih se podjetij na Poljskem. Na seznamu so podjetja, ki so v zadnjih treh letih najhitreje povečala svojo vrednost. Poleg tega so podjetja z nizkim tveganjem za sodelovanje, glede na oceno Bisnode, postala Forbesova Diamonds.

Naša ponudba

Nudimo več sto izdelkov, vključno z: akumulatorske baterije, cink-zrak (slušni aparat) baterije, litij baterije, alkalne baterije, cink-ogljikovih baterij, srebrne baterije za ure. Naša ponudba pokriva celo vrsto specializiranih baterij, pa tudi vse vrste baterij, ki se uporabljajo v skupni gospodinjski opremi. Naši izdelki prihajajo iz vodilnih proizvajalcev baterij, kot so: Rayovac, Eneloop, Panasonic, Duracell, Energizer, Varta, GP, Renata, Maxell, Murata, XTAR, Saft, Vinnic.
Baltrade
Baltrade
Naša blagovna znamka everActive

S pomočjo pridobljenih izkušenj je Baltrade lansiral izdelke pod svojo blagovno znamko everActive. Vključuje visokokakovostne izdelke, kot so alkalne in specializirane baterije, Ni-MH baterije nove generacije, baterije fotoaparata, baterije slušnega aparata, profesionalni polnilci, LED svetilke, pa tudi dodatki za pametne telefone in powerbanki.

Katalog izdelkov EverActive: www.everactive.pl/katalog-produktow/
Naša politika kakovosti, povezana z uvajanjem novih izdelkov, povečuje zaupanje strank in se odraža v rezultatih laboratorijskih testov:
- everActive Pro alkalne alkalne baterije v pooblaščenem laboratoriju CLAiO,
- Ni-MH everActive Silver Line polnilne baterije v akreditiranem laboratoriju CLAiO,
- Ni-MH everActive Professional Line akumulatorji v pooblaščenem laboratoriju INTERTEK.
Več: www.everactive.pl/labtests

Naše baterije in akumulatorji so zanesljivi izdelki, ki jih čedalje pogosteje uporabljajo uporabniki javnega sektorja (vključno z uniformiranimi službami, znanstvenimi in raziskovalnimi ustanovami), pa tudi strokovnjaki iz drugih panog - televizijskih in radijskih postaj, strokovnjaki za ozvočenje in drugi.

Internetno prodajo

Naša spletna trgovina - www.hurt.com.pl ("hurt" pomeni "debelo" v poljščini) je osvojila prvo mesto na Poljskem za leti 2012, 2013 in 2014 - kot najboljša e-trgovina s potrošniško elektroniko. Te nagrade so bile podeljene na podlagi poprodajnih pregledov, ki jih je zbral Ceneo.pl (najbolj priljubljen mehanizem za primerjavo cen na Poljskem). Naša e-shop ponuja: baterije, polnilnike, pomnilniške kartice, svetlobne vire, svetilke, elektronske izdelke, dodatke za mobilne telefone in računalnike, omrežno opremo in še veliko drugih uporabnih izdelkov. Vsak dan strežimo več sto strank.
Baltrade
Baltrade
Sodelovanje

Iščemo zunanje trgovinske partnerje. Želite delati z nami - kontaktirajte nas, da dobite najboljše cene ali predstavite svojo ponudbo. Navedite, katere izdelke in količine vas zanima. Pošljite povpraševanje na: contact@baltrade.eu

Zanimamo se tudi za širitev naše ponudbe z novimi izdelki, ki bi jih v naših prodajnih kanalih ponudili na Poljskem in v Evropski uniji. Zanimamo se za ponudbe tako proizvajalcev kot distributerjev. Prosimo, pošljite svoje ponudbe: contact@baltrade.eu
Dostave

Naše izdelke dobavljajo GLS v embalaži in Raben na paletah. Ponujamo zelo konkurenčne cene dostave za vso Evropo. GLS in Raben sta znana po visoki kakovosti in natančni dostavi. Naši zaposleni pakirajo in varujejo blago za pošiljko. Po oddaji naročila boste prejeli e-pošto z vsemi podatki o sledenju.
Baltrade