Pravila o varstvu podatkov

1. mi smo obveščanje, glede na umetnost. 13 parov. 1 in par. 2 splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) od 27. aprila 2016, da je administrator vaših osebnih podatkov Baltrade SP. z O.O. s sedežem in Gdansk (80-298), 493 Kartuska St., Poljska, registrirana pri nacionalni sodni register vzdržuje z okrožnim sodiščem Gdansk-North in Gdansk, VII Commercial Division NCR pod številko 0000599859, TIN 584-020-21-16, e-mail: contact@baltrade.eu, telefonska številka: + 48 58 552 20 20 int. 207, številka faksa: + 48 58 552 20 20, v nadaljnjem besedilu as Administrator.

2. Administrator obdeluje osebne podatke samo za namen vodenja računa, izpolnjevanja naročil ali zagotavljanja storitev novic. Zagotavljanje osebnih podatkov je prostovoljno, vendar je potrebno za sklenitev pogodbe. To pomeni, da ne moremo obdelati naročila, ki je bilo dano brez posredovanja osebnih podatkov. Pravna podlaga za obdelavo podatkov je čl. 6.1 (a) in (b) zgoraj navedenih predpisov.

3. pri izbiri dostave izdelkov na določen naslov se bodo osebni podatki delili z dostavo ali ladjarsko družbo, odgovorno za dostavo naročenih izdelkov, ter s ponudniki pravnih, računovodskih in svetovalnih storitev, ki zagotavljajo podporo administratorju. Osebni podatki bodo delili z našo gostovanje in IT ponudnikov.

4. Uporabnik ima pravico do dostopa do njihovih osebnih podatkov in do popravila, izbrisa, omejitve njihove obdelave ali prenosa.

5. imate pravico, da nasprotuje nadaljnjemu predelavi.

6. Vaše osebne podatke shranjujemo, dokler ne izbrišete računa ali ne dlje, kot je potrebno za pravilno obdelavo vašega naročila. Po tem času se podatki shranijo samo za zavarovanje zahtevkov.

7. Imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu - predsedniku Oddelka za varstvo osebnih podatkov v Varšavi (Poljska).

Website uporablja piškotke. Pravila za njihovo uporabo, skupaj z informacijami o nastavljanju piškotkov v spletnih brskalnikih, so podrobno opisana v Pravilnik o piškotkih.  Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate s pogoji, ki jih vsebuje.
se strinjam